Érdekes mozzanat, amikor egy gondolatból ötlet, az ötletből valóság lesz. Tavaly már sikerült. Reméljük az idén sem lesz másként!

2021.jpg

Tavaly egy esti beszélgetéskor jött a gondolat, hogy öltöztessünk új ruhába egy vadászgépet. Simon Róberttel Az Ég Katonái Egyesület vezetőjével a 08-as oldalszámú MiG-23-asra esett a választás. A gondolatból ötlet lett.
Elindult a szervezés. Megkaptuk a gépet. Elkészültek a festési tervek. Felajánlások és támogatások segítségével összeállt az anyagi háttér és vállalkozó segítő kezek elvégezték a munkát, lefestették a repülőgépet is. Majd jött a szép pillanat, a repülőbaráti találkozó, ahol ünnepélyes keretek között lepleztük le a frissen festett nagy madarat. Az ötletből valóság lett.
 

 

Mi is történik majd ezután? Járt fejünkben Pápáról hazafelé. Nem kellett sokat várni és újabb gondolat pattant ki a kreatív fejekből. Fessük le a 2021 oldalszámú MiG-21 típusú vadászgépet. Ment az ötletelés a kivitelezésről és felmerült az eldöntendő kérdés. Milyen festése legyen a repülőnek? Több verzió között lehetett választani, amivel repült a típus, de láttuk egyre nehezebb a döntés. Mindenkinek más-más dekoráció állt a szívéhez közel. Majd meglett a döntés, elkészült a kamuflázs. A gondolatból döntés lett.

2021_.jpg

A szervezés most is elindult. Amit tudunk, ismét a Repülőbaráti Találkozó keretében adjuk át az új festésű gépet az érdeklődőknek Pápán. Már az időpontot is tisztáztuk, 2012. szeptember 15-én hull le a lepel a Fishbedről. 

Kockás papíron készül a költségvetés, szerveződik a munka és keressük a támogatóinkat. A támogatókat, akik kisebb-nagyobb összeggel járulnak hozzá, hogy ismét megmentsünk két darabot a Magyar Légierő történelméből. Reméljük idén is az ötletből valóság lesz.


Támogatásokat, bármilyen összegben a következő számlaszámra várjuk:
Sövegjártó Zoltán, Budapest Bank, 10102529-72335800-01003006

 

Meghívó-5. Repülőbaráti Találkozó





 

Szerző: sdragon  2012.03.21. 17:09 Szólj hozzá!

Címkék: pápa helikopter mig 21 vadászrepülő mi 24

A bejegyzés trackback címe:

https://dragonnews.blog.hu/api/trackback/id/tr674330993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása