Balatonkenese, 2010. október 2. Helyi idő szerint 17 óra 30 perc. A Balaton parti üdülő éttermében az utószezonhoz képest hatalmas tömeg halad. Több mint száz ember igyekezik, hogy ismét részt vegyen, immár harmadszor a Repülő Baráti Találkozón. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tavalyhoz képest kicsit megcsappant a társaság, de az idei vendégek ettől függetlenül is barátiasan üdvözlik egymást. Vannak itt hajózók, repülőműszakiak vegyesen. Ismerkednek, beszélgetnek, kivel mi történt a legutóbbi találkozó óta. Sokan csak itt futnak össze régi kollégáikkal, kár, hogy kevesen áldoznak időt, pénzt, hogy ők is részesei lehessenek ennek a csodálatos napnak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A rendezvény szervezői, Simon Róbert, Simon Csilla, Czenczik István, Weisz Attila nem változtak az évek alatt, de idén már „Az Ég Katonái Hagyományőrző Egyesület” égisze alatt folyt a munka. A hagyományokhoz híven idén is több témakört ölelt át a találkozó. 
 
Megemlékeztünk a MiG-23 típus 1995 évi áldozataira
Gödri Dezső ny. alezredes emlékezett az 1970-es tiszai árvíz helikopteres segítségnyújtásáról 
Kositzky Attila ny. altábornagy elevenítette fel élményeit a MiG-21 típussal kapcsolatban
Vázsonyi Miklós ny. I. oszt vadászpilóta mesélt milyen is volt az élete a kicsit elfelejtett első pilóta növendék csapatnak, aki a Szovjetunióban tanultak meg MiG-15-ösön repülni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A találkozó második része már a szórakozásé. A nívós vacsora után táncos lányok táncára összpontosult a vendégek figyelme. Több stílusban több koreográfiát élvezhettek végig a repülő találkozó résztvevői. A lányok tánca után a meglepetés vendégnek Kadlott Karcsinak szólt a taps.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A buli hatalmas hangulatban folytatódott. Beszélgetések, tánc, jó hangulat jellemezte az egész napot.
Búcsúzásként mit is kívánhatunk mást, mint „Találkozzunk veletek jövőre ugyanitt!” ( És remélhetőleg sokkal többen leszünk 2011-ben!!!)
 

 

Szerző: sdragon  2010.10.10. 18:17 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dragonnews.blog.hu/api/trackback/id/tr932360940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása