Kicsit meglepődhet blogom olvasója, hogy az elkövetkező sorokban nem vasmadarokról, hanem a szebbik nem képviselőiről lesz szó. Az átlag látogató egy-egy légibemutatón a földön és a levegőben lévő repülő eszközöket figyeli meg.






 

 

 

 

Érdemes azonban másra is figyelmet fordítani, a hölgyekre, akik a repülés mellett láthatóak mindkét oldalon.
A férfi nép szerencséjére már egyre több légierő soraiban láthatunk a gyengébbik nem képviselői közül, így egy-egy repülőnapon igazán üdítő nemcsak repülőmasinákat, hanem esetleg a csinos hölgy személyzetet is fotózni.



 

 

 

 

 

 

 

A 2003-as RIAT-on már kicsit elcsigázódtunk Kovács Karcsi barátommal a rengeteg repülő fotózásától. Ebben az évben rekord mennyiségű masinát állítottak ki a statikus bemutató területeken és a dinamikus program is elég látványos volt. Felüdülésként kezdtük el gyűjteni a szebbik nem pilóta overálba öltöztetett képviselőit. Szerencsék volt szebbnél szebb lányokat tudtam megörökíteni fotómasinával és mindegyik jókedvű, kedves teremtés volt, akiket igazán nem zavart, hogy megörökítjük őket. Volt akivel egy másik gép fedélzetén találkoztunk és már mosolyogva üdvözöltük egymást a viszontlátás örömére.

 

 

 

 

 

 

 

 

2005. augusztusában nagy örömömre szolgált, hogy a régóta áhított Moszkvában megrendezett MAKS repülőbemutatóra is eljutottam. Itt a közönség soraiban figyeltünk fel a dekoratív hölgyekre. Kis csapatunk egymás után szúrta ki a szemre való orosz menyecskéket. Őszintén mondva üdítő volt ilyen nézőtársakkal végig nézni az orosz légibemutató izgalmas eseményeit.

 

 

 

 

 

 

 

 Természetesen a vadászat folytatódik!!!!


Csajok a repülők körül-képekben

Szerző: sdragon  2010.01.17. 10:33 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dragonnews.blog.hu/api/trackback/id/tr301678716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása