Őrizd meg a múltad, hogy legyen jövőd, mondják a bölcs népek. Az ilyen kezdeményezés hazánk repülésére is ráférne. Sajnos sok értéket engedtünk megsemmisülni és ritka az olyan kezdeményezés, amikor valami teremtődik, és nem pusztul.









 

 

 

 





2011. július 2-án ismét teremtődik valami, ami remélhetőleg sokáig emléket jelent. Az Ég Katonái Hagyományőrző Egyesület és a Pápai Honvéd Bajtársi Klub nagy eseményre készül. Ezen a napon nemcsak a hagyományos repülőműszaki találkozójukat tartják meg, hanem tesznek is valami fontosat. Baráti összefogásból új ruhát szeretnének adni, a hányattatott sorsú 08 oldalszámú MiG-23-as vadászgépnek.




















A tervek már elkészültek, a repülőgép az első magyar festéssel, teflon-szürkére lenne átfújva. Nemcsak a tervek készültek el, hanem a költségvetés is, és itt sajnos magyar szokás szerint hiányosságok mutatkoztak. Ezen lyukak eltüntetésére különleges felhívást teszünk Mindenkinek!!!




















Kedves Repülőbarát!!!

Ha magadnak érzed azt a nemes eszmét, hogy új festéssel láthassuk el a Magyar Légierő MiG-23-as vadászgépét kérünk, támogass minket!!!
Minden felajánlott ezer forintért egy-egy sorsjegyet adunk támogatóinknak. A sorsjegyek a repülőgép felavatása után tombolahúzáson vesznek részt. A támogatók értékes repülő relikviákat nyerhetnek, amiket gyűjtő barátaink ajánlottak fel támogatásuk jeleként.





















Remélem, megmutatják a magyar repülő barátok, hogy nem hagyunk elkallódni egy magyar vadászgépet!
Felajánlásokat a sovegjarto@gmail.com e-amil címre várjuk!
 

Szerző: sdragon  2011.05.30. 13:49 1 komment

Címkék: magyar pápa légierő vadászrepülő mig23 újrafestés

A bejegyzés trackback címe:

https://dragonnews.blog.hu/api/trackback/id/tr602943226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VW józsi 2011.05.30. 17:44:04

Jó a kezdeményezés. Én egy Il 14-es projektben veszek részt. Fél szemmel figyelem a fejleményeket.
süti beállítások módosítása